Onze evenementen

Onze evenementen

Elk jaar zijn we terug te vinden op al onze evenementen. Neem zeker eens een kijkje hieronder om te weten waar en wanneer je ons dit jaar kan terugvinden!

Wil je wat meer informatie, of wil je een bestelling/tickets kopen voor een evenement? Dat kan door "Meer info" te duwen onderaan het evenement

Aankomende evenementen

Deze evenementen zullen dit werkjaar nog plaatsvinden.

Tot dan!

Hete Mosselfuif

Elk jaar doet KLJ Berlaar zijn feestweekend in het tweede weekend van augustus, dit jaar zal dit zotte weekend doorgaan van 9 tot 11 augustus in de tent naast Viva Padel - Liersesteenweg 350.

De trappen de start van ons feestweekend af met onze grote fuif, de Hete Mosselfuif!

Jullie zijn allemaal welkom of onze fuif zelf, of voor de 18+ die wat chiquer naar de beste party van het jaar wilt komen hebben we sinds vorig jaar ook onze VIP!

Tickets kan je bestellen via deze link.

Familie BBQ

Het tweede evenement van ons feestweekend is onze familie BBQ. Tijdens dit evenement zijn jullie allemaal welkom om een heerlijke barbecue op te komen smikkelen samen met je familie.

We voorzien springkastelen, kinderanimatie en een tombola waarbij je hele mooie prijzen kan winnen.

Kortom een tof uitstapje voor onze leden om hun leiding nog eens terug te zien na een lange tijd!

Bestellen kan via deze link.

Afgelopen evenementen

Deze evenementen zijn jammer genoeg al afgelopen.

Maaaar... niet getreurd, ze staan volgend jaar al terug op onze agenda!
Zien we jullie daar?

Kerstmarkt Berlaar

Op vrijdagavond 22 december staat KLJ Berlaar met zijn eigen standje op de kerstmarkt in het jeugddorp (grasplein bij de kiosk).

Kom genieten van onze heerlijke chocomelk, ook met Bailey’s, glühwein, lekkere suikerwafels, probeer al onze jenevers een keertje uit en krijg het warm door de gezellige sfeer die we garanderen in onze knusse tent!

Carwash

Het eerstvolgende evenement dat KLJ Berlaar organiseert is onze Carwash.

Je kan je auto spik en span laten wassen door de leiding en onze oudste leden op Zaterdag 13 april op de Markt van Berlaar.

Voor een kuisbeurt betaal je een vrije gift.

Tot dan!